Árnyékoljunk okosan, ökotudatosan!

Az intelligens otthon sokkal több annál, minthogy például árnyékolástechnikai termékeinket egy telefonos applikáció segítségével fel és le tudjuk működtetni. A Magyar Árnyékolás bemutatótermében minden eszközt intelligens otthon alkalmazáshoz rendeltek, így a laikus felhasználók élőben szemlélhetik meg, milyen lehetőségek közül választhatnak, a kényelmen túl a biztonságra és energiatakarékosságra is figyelemmel.

tahoma-switch-somfy-2
Zsaluzia
6023CD16-FEB1-4FCC-AE33-E9E2863C4A07

Egy jól beállított intelligens otthon nemcsak a mindennapjainkat köny-nyíti meg, de magasfokú biztonságérzetet is ad, és nem utolsósorban energiatakarékos is. Bár napjainkban itthon is mind jobban terjed az intelligens otthonok használta, mégis azt kell mondanunk, hogy a nagy számok törvénye alapján igen kevés a tudatos felhasználó. Ma a piacon rengeteg fajta okosközpont lelhető fel, ezért egy laikus számára igazán sok időt és energiát vesz igénybe a számára tökéletes megoldás kiválasztása. Éppen ezt a problémát szem előtt tartva döntöttük el közel két éve, hogy cégünk a motoros, és ezen belül is az okos árnyékolás technikai megoldások bemutatásában és kivitelezésében segítő kezet nyújt az ügyfeleknek. Budapesten, a Reitter Ferenc utcában rendeztük be bemutatótermünket, ahol a méltán ismert francia Somfy multinacionális cég termékeit alkalmazzuk, amelynél nemcsak a termékek magas minősége, de a környezetvédelem is fontos szempont. A Somfy vezeték nélküli megoldásaihoz a motor, a vezérlések és az érzékelők között nincs szükség kábelezésre, minden termék intelligens otthon alkalmazáshoz van hozzárendelve, így felhasználásuk ökotudatos, a károsanyag kibocsátás minimális.

Szeretettel várjuk bemutatótermünkben az érdeklődőket, legyen szó új építésű házukról, lakásukról vagy felújításról, segítünk a döntéshozatalban, betekintést nyújtva a vezeték nélküli megoldások lehetőségeibe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük