ROLETTA

ROLETTA

A roletta bár az egyik legrégebben alkalmazott árnyékolási megoldás, napjainkban ismét virágkorát éli, egyaránt használható modern és hagyományos lakásokban. Anyagát, színét, mintázatát tekintve a roletta rendkívül változatos, így lakberendezési szempontból bármilyen stílusnál megállja a helyét.

ROLETTA TEXTIL

A roletta anyaga többnyire impregnált vászonból készül, karbantartást nem igényel. Rendkívül széles anyagválasztékunkból mindenki megtalálja a neki kedvezőt. A roletta anyaga funkciójától függően színes, fényzáró, fényáteresztő, mintás, égésálló, natúr kollekciós. A hagyományos vászon anyagon kívül egyre inkább teret hódít a natúr kollekció, ami divatos, ázsiai hangulatot idéző, természetes, papír, len, bambusz és juta alapanyagból készült roló.

FELHASZNÁLHATÓSÁG

A roletta kis helyigényű, könnyen kezelhető, a lakás bármely helyiségében használható, impregnált anyagú változata akár fürdőszobákba is kiválóan megfelel. A roletta anyaga funkciójától függően lehet fényáteresztő, sötétítő, égésálló. A hagyományos vászon anyagon kívül egyre inkább teret hódít a natúr kollekció, ami divatos, ázsiai hangulatot idéző, természetes, papír, len, bambusz és juta alapanyagból készült roletta.

OTTHONUNK BÁRMELY PONTJÁN

A roletta felszerelhető ferde síkra is, ezért tetőtéri ablakoknál is nagyszerű megoldás. Ebben az esetben a roletta feszített kivitelben, alumínium kerettel készül, ezáltal a legkisebb fény is kizárható a szobából. A roletta nem csak a falra és a mennyezetre rögzíthető, amennyiben szükséges, a nyílászáróhoz is szerelhető, így azzal együtt nyílik, záródik.

 

Kérje ajánlatunkat, hang nélküli,

prémium Somfy® Sonesse motorral.

BEMUTATÓTEREM:

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 35-37