ROVARVÉDELEM

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy épületnek.
Biztosítják a szabad légáramlást és kívül tartják a rovarokat.

SZÚNYOGHÁLÓ RENDSZEREINK

A szúnyoghálók, legyen az bármilyen típus, utólag is telepíthetőek, valamint redőnnyel és zsaluziával is kombinálhatók. Mint minden más termékünknél, itt is a minőségé a főszerep, tehát a szerkezet alumíniumból készül, mely tartósabb és strapa bíróbb mint a műanyag. 

Bármely RAL szinben kérhető, továbbá lehet választani fautánzatu renolit foliásat is. 

A magas minőségű üvegszállas háló színe klasszikus szürke, de a kilátás szabadságát növelhetjük, a fekete Look+ segítségével.
PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ

Egyszerű kezelhetősége és filigrán szerkezete, könnyen a nyílászáró részévé válik. A nevét a háló pliszírozott alakjáról kapta. Bárhol megállítható, nem csapódik vissza a tokba. Nagy terekre, nyílászárókra tökéletes választás. Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén ez a szélesség akár megduplázható. A háló zárólécébe mágnes kerül így minden esetben tökéletesen záródik a szerkezet.

Nagyméretű felületek lefedésére alkalmas.
Könnyű működtetés, akár gyerekek is egyszerűen kezelik.
Használata során bárhol megállítható.

MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ

Mobil szúnyoghálók, az ablakok rovarvédelméért mozgatásuk az alábbiak szerint történik: függőlegesen ablakoknál és vízszintesen ajtóknál. Utólagosan is felszerelhetők. Ugyanakkor ennél a típusnál figyelnünk kell arra, hogy a szúnyogháló nyitását és zárását végig kísérjük, ne engedjük el félúton, mert vissza csapódhat a tokba a szerkezet ezáltal pedig széttörhetnek a műanyag fogantyúk. Működtetése nehezebb mint a pliszének.

Üvegszálas UV stabil hálóval, LOOK + hálóval is rendelhető
Könnyű működtetés, akár gyerekek is egyszerűen kezelik.
Szinte bárhova felszerelhető alumínium szerkezet

FIX SZÚNYOGHÁLÓ

Fix szúnyogháló, kizárólag olyan helyeken lehet telepíteni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró. A szerkezet mindig fixen rögzül a nyílászáróra éppen ezért a legnagyobb védelmet nyújtja a rovarok ellen, nyár végén pedig könnyen leszerelhető. Szerkezete alumínium.

Üvegszálas UV stabil hálóval, LOOK + hálóval is rendelhető
A rovarok nem jutnak be a belső terekbe
Szinte bárhova felszerelhető alumínium szerkezet

KERETES SZÚNYOGHÁLÓ

Zsanéros nyíló szúnyogháló ajtó a mobil szúnyoghálók praktikusságának és a fix szúnyoghálók letisztultságának ötvözete. Bármely nyíló vagy tolóajtó rendszerre fel lehet telepíteni, erős alumínium profiljának köszönhetően pedig a kiváló minőség és a hosszú élettartam garantált.