TEXTIL ÁRNYÉKOLÓ RENDSZEREINK

KÜLSŐ TEXTIL ÁRNYÉKOLÓK

Kiemelkedő design és egyediség jellemzi ezeket az árnyékolókat, melyek hazánkban is egyre jobban elterjedtek. Az e fajta árnyékolók erőssége, hogy a beáramló fényt és hőt elnyeli, még mielőtt az üvegfelületet érnék a napsugarak. Így épületünk hatékonyan és természetes módon hűthető.

FIXSCREEN®

Zipzáras szélálló rendszer azaz Fixscreen. A szoba nem szoba természetes fény nélkül. Ezek a kültéri szövet árnyékolók segítségünkre lesznek abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki a napfényből anélkül, hogy ingatlanunkba kárt tenne.A Fixscreen  árnyékoló maximálisan társunk lesz abban, hogy megfelelő fényviszonyok teremtése mellett, hatékonyan tudjunk védekezni a túlmelegedés ellen. A különleges textilnek köszönhetően pedig meg tudjuk őrizni a vizuális kilátását otthonunknak. A szabadalmaztatott vezetőrendszer és a cipzár elve rendkívüli szélállóságot biztosít, akár 130 km/h sebességű széllökések esetén is. Továbbá ez az az egyedüli árnyékoló ahol érvényesül a 3in1-ben funkció is.
WINSCREEN

Winscreen ha az árnyékolásé a főszerep. A termék nem szélálló mert nem  lefutósínben fut ezért, ha olyan termékre van szüksége, ami maximálisan ellen tud állni a szélnek, akkor nézze meg a FixScreen termékünket. Egyik legkedvezőbb árérték arányú árnyékolási megoldás, nagy felületekre  kézi hajtókaros vagy motos működtetésű is lehet. A szerekezet sodronyos megvezetésű, keskeny filigrán tokkal, ennek köszönhetően nem vesz el a kilátásunkból a tokrendszer.


WINSCREEN MINI

Winscreen mini, ha az árnyékolás, a rovar védelem és a designé a főszerep. Olyan nyílászárókra javasolt a felszerelése, amelyek kicsik és adott esetben redőnyt nem érdemes telepíteni, mert a tokja sokat kitakarna. a kilátásból. Designos megjelenésével bármely stílusú házhoz nyugodt szívvel tudjuk ajánlani, keskeny tokjának és a lefutólábaknak köszönhetően pedig teljes értékű árnyékolóként remek árérték arányú termék, amelynek működtetése olyan, mint egy függőleges rolós szúnyoghálóé.
PANOVISTA® és PANOVISTA® MAX
Sarokillesztett Screen árnyékoló

Olyan sarok nyílászárók esetén javasoljuk, amelyek sarok-sarok illesztéssel azaz üveg -üveg találkozásal lettek kialakítva saroksoroló nélkül. Illetve olyan teraszajtóknál is javasoljuk ezt a megoldást, amelyeknél a mozgó szárnyak sarkokon találkoznak szintén, saroksorló nélkül. Keskeny tokjának és falkávába rejtett lefutó lábainak köszönhetően kilátásunkat nem zavarja, az egybefüggő üveg felületet nem töri meg, ugyanakkor teljesen házunk részévé is tudjuk tenni, ha vakolható tokos megoldást kérünk. A működtetés ennél az árnyékolónál motorral javasolt.TOPFIX® és TOPFIX® MAX

A TOPFIX® egy szabadalmaztatott technológia, amelyben a FIXSCREEN megoldási ötvöződnek egy speciális feszítő technológiával. Kiváló megoldás a ferde síkú és vízszintes felületek árnyékolásra. Szélállósága akár a 120 km/h-s szélnek is ellenáll. A screen megakadályozza a túlmelegedést, mivel ezek az árnyékolók erőssége, hogy a beáramló fényt és hőt elnyelik, így épületünk hatékonyan és természetes módon hűthető. Teljesen fényzáró, úgynevezett blackout textilekkel is rendelhető.

A TOPFIX® MAX a „nagytestvére” a TOPFIXNEK. Az árnyékoló plusz tulajdonsága, hogy akár 30m2 feletti felületeket is tudunk árnyékolni akár vízszintes felületeken is.