VERANDA ÁRNYÉKOLÓ

A télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek az árnyékolására. Erős, extrudált tokozattal és lefutósínnel rendelkezik. Fix váza lehetővé teszi szélnek jobban kitett helyeken történő alkalmazását is. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Minimális befoglaló méretei széleskörű alkalmazhatóságot tesz lehetővé normál és soroló konzolokkal, tető és függőleges felületekre is alkalmazható. Kívánságra tartólábakkal, vagy épülettől független, önálló lábakon álló rendszert is biztosítani tudunk.

BEFOGLALÓ MÉRETEK

Veranda

A VERANDA napellenző az egyik legnépszerűbb télikert árnyékoló. A szerkezetet elsősorban sík tetőfelületek külső árnyékolására tervezték.

A ponyvafelület mozgatását és feszítését egy zsinóros mechanizmus végzi mely több csigán keresztül vezetett, rugós megfeszítésű. A ponyva és a zsinórzat feltekerését azonos tengely látja el. A tekeredésből adódó méret eltéréseket a zsinór és a ponva között a rugós mechanika kompenzálja. A tetőhöz konzolokkal rögzítettek a lefutó sínek, melyekben a homlokprofil görgőkkel mozog.

A szerkezet az 50-60 km/h-s szelet is elviseli, azonban célszerű ellátni szélkerekes érzékelővel és esőérzékelővel.

A napellenző és az árnyékolandó felület között a levegő szabad mozgásának köszönhetően, az üveggel határolt helyiségben a hőmérséklet eredményesen csökkenthető.

Veranda

RENDELHETŐ EXTRÁK

SZÉLÉRZÉKELŐ

Megvédi az árnyékolót, napellenzőt, vagy zsaluziát a szélkároktól. Minden árnyékolótípushoz különböző határérték állítható be. Ha feltámad a szél, a vezérlés behúzza az árnyékolót és a berendezés biztonságban lesz.

HŐSUGÁRZÓ

Egyszerűen az árnyékoló tartóvázára szerelhető. A hősugárzó rátanítható a Telis Mod/Var RTS távvezérlőre és 4 lépcsőben állítható a hősugárzás erőssége.

DEKORVILÁGÍTÁS

Az árnyékoló szerkezetre szerelhető kültéri, dimmelhető világítás is.

KONZOLOK

Képernyőfotó 2020-02-29 - 22.56.37
Képernyőfotó 2020-02-29 - 22.56.46
Veranda
Veranda