PERGOLA ÉS TERASZ
ÁRNYÉKOLÓ RENDSZEREK

LAMELLÁS ÉS PONYVÁS TERASZ ÁRNYÉKOLÓK

Nagy figyelmet érdemel a kivitelezés minősége és a termékek magas műszaki tartalma. A profilok esztétikus összeillesztése, az elektromos kábelek praktikus (szabad szem elől) elrejtése, valamint az oszlopok padlóhoz való rögzítése is egy letisztult megoldást kínál. Ezekben vagyunk mi a Magyar Árnyékolás a segítségére!

ALGARVE®

A RENSON újgenerációs innovatív árnyékoló rendszere, mellyel egy exkluzív életteret teremtünk meg. A bioklimatikus pergolarendszerek első alap modellje, mely számos fejlesztésen ment keresztül az utóbbi években. 150°-ban elforgatható lamellákkal, integrált vízelvezető rendszerrel, oszlopokkal felszerelt alumínium szerkezet. Különböző oldalzárásokkal, kényelmi extrákkal kiegészíthető, melyek a szerkezetre kerülnek ráépítésre. Például: textil árnyékoló vagy üveg. Minden időjárási körülmény között jól kihasználható. Altípusai klasszikus vonalvezetéssel és lábak nélküli kivitelben érhetők el.

-vízszintesen mozgatható alumínium lamellák (150 fokban fordíthatók)
-eső állóság (zárt állásban lévő lamella esetén)
-falra szerelhető oldalelemekkel
-összeilleszthető, bővíthető
-szabadon álló vagy falhoz rögzíthető kivitelben

CAMARGUE®

A Renson bioklimatikus rendszerek legsokoldalúbb és legkeresettebb modellje. 150°-ban elforgatható lamellákkal felszerelt pergola, oszlopokkal, integrált vízelvezető rendszerrel. Különböző oldalzárásokkal és extrákkal kiegészíthető, így az év bármely időszakában komfortos kültéri életteret alakíthatunk ki. Minden kapcsolódó elem rendkívül esztétikus módon, integráltan kerül beépítésre.

-vízszintesen mozgatható alumínium lamellák
-eső állóság
-szabadon álló vagy falhoz rögzített kivitel
-rejtett beépített oldalelemek
-integrált vízelvezető
-igény szerint bővíthető

ELEGANCY

Baldachin-szerű gyűjtéssel rendelkező, ponyvás tetőszerkezettel ellátott pergola, egyszerűen elegáns kivitelben. Rendkívül kedvező ár/érték aránnyal érhető el kínálatunkból. Integrált vízelvezető rendszerrel van felszerelve, illetve különböző kiegészítők és oldalárnyékolók választhatók hozzá. Nagy területek esetén is kiváló választás, hiszen egy textil segítségével több árnyékoló mezőt is lefedhetünk.

-elegáns összegyűjthető ponyvás pergola
-kiemelt szélállóság
-opcionális oldalelemekkel kiegészíthető
-fűtőmodul kiegészítés
-led világítás is kérhető
-kiemelet 120 km/h szélállósággal