BELTÉR

Öltöztesse fel otthonát, egyedi, stílusos és modern árnyékolókkal.

Legmodernebb beltéri árnyékolástechnikai megoldások. Minőségi alapanyagok és textilek széles választékával.


Ezeket a típusokat, mint azt az elnevezése is tükrözik kizárólag tetőtéri árnyékolásra ajánljuk. Oldalsó, és felső takarólécének köszönhetően fokozottan fényzáró, és rendkívül esztétikus belső árnyékoló.


Modern megjelenés, időtálló minőségi alapanyagokból… 2in1 azaz a sávok váltakozásának hála állíthatjuk fényáteresztő vagy árnyékoló/sötétítő pozícióba. Váltsa ki  függönyét egyetlen termékkel.


Napjaink egyik legnépszerűbb árnyékolója, több funkciós mivoltja miatt. Zsinórral, fogantyúval vagy motorosan is mozgathatóak. Egyedi formájú ablakokra tökéletes árnyékoló megoldás.


Klasszikus és a modern árnyékolás ötvözése nem csak irodákba. Minden környezetben megállja a helyét változatos megjelenésével, színeivel. Egyik speciális adottsága a fokozat nélküli fedettség beállítása 0 és 180 fok között.


Az egyik legrégebb óta használatos árnyékolástechnikai megoldás. Lamellái készülhetnek alumíniumból illetve fából, ezeknek a dőlésszögét állítva szabályozhatjuk a fény beáramlást.A lapfüggöny napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezet. Praktikussága, egyszerűsége kiválóan alkalmazható modern és klasszikus otthonunkban is.