Szalagfüggöny

SZALAG –
FÜGGÖNY

 
 
Szalagfüggöny

A szalagfüggöny napjainkban is divatos és praktikus lamellás belső árnyékolója. Szerelése és működtetése gyors és egyszerű. Szerkezeti felépítését tekintve két fő részből áll; a karnisból és a lamellákból. Kiváló választás, irodák és irodaházak vagy akár otthonunk árnyékolására.

 

A függönykarnis mechanikája a vertikális textilcsíkok tetszőleges beállításával szabályozza a bejutó fény mennyiségét. Bezárt helyzetben biztosítja a szoba intimitását, de akár teljesen ki is húzható, így szabad kilátást biztosít. Elhúzáskor figyelni kell arra, hogy a lamellák a karnis hossztengelyére merőleges helyzetben legyenek, máskülönben a kocsik összeszorulhatnak. 

A szalagfüggöny szerelhető ablaknyílásba, mennyezetre vagy oldalfalra, egyenes és ferde síkra. Működtetése egyszerű, opcionálisan lehet kézi vagy motoros. Változatos színű, alapanyagú, méretű és mintázatú lamellákkal állunk vevőink rendelkezésére!

Szalagfüggöny

 

Kiegészítők

A függöny anyagával harmonizáló design súlyok tovább fokozhatják az esztétikai élményt, melyet egy igényesen megtervezett enteriőr nem nélkülözhet.

Gyakorlatilag minden, zsinórral működtethető árnyékoló esetében lehetséges a design súlyok alkalmazása. Számos típus közül választhat, melyek igazodnak az Ön lakásának berendezési stílusához.

 

Lamellák

Változatos színű és textúrájú, fényáteresztő és fényzáró lamellákkal állunk vevőink rendelkezésére. Különböző lamellák egy karnisba válogatásával vitalitást kölcsönözhet otthonának. A lamellák többsége UV-stabil és impregnált, speciális portaszító anyaggal kezelt, így kevésbé koszolódik.

Több száz féle típust kínálunk, különböző alapanyagokból, eltérő méretekben, változatos színvilággal és mintázattal. A lamellák deformálódását az aljukba fűzött súlyok akadályozzák meg.

Szalagfüggöny