Redőnyrendszerek

A tervezőasztaltól, a kivitelezésig.

Standard

STANDARD

A legnépszerűbb külsőtokos rendszer, 45°-ban hajlított tokfedéllel, festett tokokkal, Szín-azonos alkatrészekkel. Szúnyoghálós vagy nélküli kivitelben.

Porto

PORTO

Negyed körívben hajlított tokfedéllel, festett tokokkal, szín-azonos alkatrészekkel. Szúnyoghálós vagy nélküli kivitelben. Tokméret: 150-205 mm-ig.

Intermo

INTERMO

Ez a vakolható rendszer 90°-os, azaz négyzet keresztmetszetű. Ezért az egyik fő funkciót,  hogy a redőnyszekrény teljesen rejtve maradjon, sokkal jobban teljesíti, mint a 20°-os változatok.

ALUMÍNIUM REDŐNY

Az alumínium redőny a legfejlettebb és legmodernebb redőnytípus. Esztétikus és hosszú az élettartalma. Nagy a színtartóssága és az UV sugárzás elleni védelme.  A redőnytok hat féle méretben és két fajta kivitelben rendelhető. Lehet gurtnis, zsinóros vagy motoros működtetésű. A Motoros alumínium redőnyt szinte minden variációval el tudjuk készíteni, lehet távirányítós, kapcsolós, időkapcsolós, akadályérzékelős, több redőny egy távirányítóval, több redőny és több napellenző egy távirányítóval és még rengeteg variációval. Az alumínium redőny lefutóláb és a redőnytok a RAL színskála szerint színterezhető, illetve renolit fóliázása is megoldható, különböző fautánzatú színekre. A redőny lécek is rendelhetőek széles skálában, de azok nem színterezhetőek. A lefutó sín gumiszalaggal van ellátva, így csendesebb és kíméli a redőny léceit a kopástól. Az alumínium redőnyhöz rendelhető feltolás gátló vagy zárható alsó záróléc is. Kombinálhatjuk szúnyoghálóval, naphálóval vagy akár mind a kettővel, úgy mint a műanyag redőnyök esetében . 

6 ÉRV AZ ALUMÍNIUM REDŐNY MELLETT

HANG ÉS HŐSZIGETELÉS

Hatékony hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően kellemes hőmérsékletű, zajmentes környezetet biztosítanak, így Ön nyugodtabban aludhat éjszaka és kipihenheti magát.

Biztonságérzet

Bár a redőny nem biztonságtechnikai termék, megléte jelentősen csökkentheti a nem kívánt látogatók érkezésének esélyét. Ön és gyermekei is nyugalommal pihenhetnek, vagy élvezhetik az aktív játékot leeresztett alumínium redőnyeik által.

Rovarhálós kivitel

Különösen nyáron okoznak kellemetlenséget az otthonába berepülő szúnyogok, legyek és egyéb rovarok. Tartsa távol őket a redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyoghálóval, vagy nagyobb felületeknél az elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével.

UV sugárzás elleni védelem

Megvédik nyílászáróit, bútorait berendezéseit a napsugarak káros UV sugárzásától, valamint az időjárás viszontagságaitól. Házának, lakásának ablakai megóvására a legjobb és leggazdaságosabb mód az alumínium redőnyök felszerelése.

Betekintés elleni védelem

Nem engedik be a kíváncsiskodó tekinteteket, privát szférájába. Ön dönti el mikor enged betekintést. Akár gondtalanul és zavartalanul élvezheti otthona minden előnyét, azon a helyen ahol igazán önmaga lehet.

Minőség és hosszú élettartam

Alumínium redőnyt nem pár évre, hanem évtizedekre választ az ember, ezért a minőség és a hosszan tartó biztonságos működtetés elengedhetetlen szempontok. Nem érdemes erről lemondani, mert ismerjük a mondást, kétszer fizet aki gyorsan fizet!