Somfy iO technológia

Intelligens otthon – egy életre szóló döntés

 

100% vezetéknélküli

A motor, a vezérlés és az érzékelő rádiójeleken kommunikál

100% kompatibilitás

Egy pontról vezérlelhető minden termék

100% bővítés

A rendszer utólag is egyszerűen bővíthető a megrendelő által kívánt ütemben

Miért jó az io-homecontrol?

Az intelligens otthon az Ön igényeihez igazodik!

Otthonvezérlés

Kényelmes

Az intelligens otthon technológia rádiós kapcsolaton át vezérli a ház szinte minden területét. Legyen szó világításról, szellőzésről vagy a nyílászáró mozgatásáról, az io-homecontrol leveszi a rutinfeladatok gondját az Ön válláról és minden nap kényelmet visz otthonába.

Folyamatos visszajelzés

A kiadott parancsok tényleges végrehajtásáról visszajelzés érkezik a központi távvezérlőre. A központi vezérlő használatával ellenőrizheti, hogy otthona berendezései nyitott vagy zárt állapotban vannak, illetve azt is megtudhatja, ha valahol akadály miatt a kiadott parancs nem lett végrehajtva.

Biztonságos

Akár egy bankkártya, mivel 128 bites kódrendszerrel titkosított és minden ház egyedi biztonsági kulccsal rendelkezik, amelyet csak a tulajdonos tud  megváltoztatni. A rendszer 3 frekvenciát használ, amelyek közül automatikusan választja ki a biztonságosabbat. Zavar esetén frekvenciát vált és azonnal elküldi újra a parancsot egy másik sávon.

Bármikor bővíthető

Az io-homecontrol vezeték nélküli technológia telepítési költségei minimálisak: nincs bonyolult hálózat, nincs vezérlő kábel. A különböző gyártók berendezései rádiójeleken kommunikálnak egymással és bármely, io technológiával működő eszköz egyszerűen a rendszerbe illeszthető utólag is.

INTELLIGENS OTTHON TÁVOLI ELÉRÉSSEL

Az utóbbi években a gyors ütemű fejlődésnek köszönhetően megváltoztak a felhasználók elvárásai. Központi szerepbe került az életminőség, a biztonság és az energiamegtakarítás. Ezekre a változásokra reagálva hozta létre a Somfy otthonautomatizálási megoldásait. Az álom valóra vált: a motorok, vezérlések, időzítők és érzékelőknek köszönhetően a teljes ház mozgásba hozható és mindig kapcsolatban maradhatunk otthonunkkal okostelefonunkon keresztül.

Somfy Tahoma®

Vezeték nélküli

A Somfy vezetéknélküli megoldásai felújításnál és újépítésű háznál is alkalmazhatóak. A motor, a vezérlések és az érzékelők között nincs szükség kábelezésre.

Együttműködik más rendszerekkel

A TaHoma® kompatibilis az io-homecontrol®, RTS®, Honeywell, EnOcean, Philips Hue, stb. protokoll rendszerekkel.

Egyszerű

– A TaHoma® doboz leegyszerűsíti a mindennapi teendőket,
– a vezérlése intuitív a grafikus megjelenítésnek köszönhetően,
– bárhonnan és bármikor ellenőrzés alatt tathatja otthonát.

Bővíthető

A Somfy otthonautomatizálás igazodik a költségvetéshez, hiszen a rendszert bármikor bővítheti később is. 

Otthonvezérlés

Bemutatóterem:

1135 Budapest
Reitter Ferenc utca 35-37