KIK VAGYUNK?

Mi a Magyar Árnyékolástechnikai Kft.-nél, hiszünk az olyan kompromisszumok nélküli árnyékolástechnikai megoldásokban, amelyek magasabb szintre emelik az ökotudatos és komfortos otthon fogalmát.

A Magyar Árnyékolás csapata megbízható társ az árnyékolásban. A legnagyobb kihívást az jelenti számunkra, hogy az emberekhez a legjobb minőségű alapanyagokból készült termékeket juttassuk el, ezzel kiszűrve a piacon megtalálható silány minőséget.

A Magyar Árnyékolásnál azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást és termékeket kapják.

Magyar Gréta & Magyar Dávid

HOGYAN MŰKÖDIK?

Időpont
Időpont egyeztetés telefonon vagy emailben
Felmérés
Helyszíni felmérés, hogy az ottani fényviszonyokhoz és színekhez tudjanak választani
Gyártás
Az egyedi méretű és színű árnyékolók gyártása
Szerelés
Felszereljük és beüzemeljük egyedi árnyékolóját

RÓLUNK MONDTÁK

Az áraik messzemenőkig a legkedvezőbbek, a kommunikáció inteligens (ami nagyon ritka a szakmunkában), határidő maximálisan tartva, nincs rejtett költség, munkájuk igényes és precíz végig az igényeinknek megfelelően.
Csak ajánlani tudom…

Szeiman Tamás

Maximálisan meg vagyunk elégedve. A gyors felmérés után, határidő előtti kivitelezést kaptunk tőlük, ami a mai világban igazi ritkaság. Mindenkinek ajánlom aki szuper redőnyre, baratságos árakra és hozzáértő szakemberekre vágyik!
Köszönjük szépen! 5⭐️

Szente Réka

Az ajánlatkérésünket gyors felmérés, majd 2 hét múlva precíz beszerelés követte. Mindenről korrekt tájékoztatást kaptunk, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel, csak ajánlani tudom!

Bakonyi Bettina

REFERENCIÁINK

ÍRJON NEKÜNK

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet