Szúnyogháló
A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy épületnek. Biztosítják a szabad légáramlást és kívül tartják a rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra lehet ma már szúnyoghálót szerelni. Választhatunk pliszé, fix keretes, mobil és zsanéros típusok közül. Az üvegszál hálónak köszönhetően az emberi szem számára alig észrevehető, így minimális mértékben korlátozzák csak a szabad kilátást.

.

Pliszé szúnyoghálóFüggőleges mozgatású mobil szúnyoghálóPliszé szúnyoghálóPliszé szúnyoghálóOldalhúzós, dupla tokos mobil szúnyoghálóOldalhúzós, dupla tokos mobil szúnyoghálóPliszé szúnyogháló szinterezett kivitelben

.

.

Pliszé szúnyogháló


Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Teraszajtókra kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A pliszé szúnyogháló akár hatalmas méretű nyílászárókra is kivitelezhető. Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható. Klasszikus, pollenszűrős, fényvisszaverős hálóval rendelhető. Redőnnyel és zsaluziával is kombinálható.

.

Mobil szúnyogháló


A mobil szúnyogháló  az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően egyedi megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen. Ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A mobil szúnyogháló, otthona minden nyílászárójára szerelhető, ablakokra és ajtókra egyaránt. Mozgatása függőleges, illetve vízszintes  irányban is lehetséges.

.

Fix keretes szúnyogháló


Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel. A termék rögzítése kívűlről történik, előre elkészített furatokon keresztül. Csavarozáshoz ajánlott lencsefejű csavart alkalmazni. Csavarok behajtása után a külső oldalon lévő 8-as lyukak takaró kupakot helyezünk. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró.

.

Zsanéros szúnyogháló


A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók egyedi megjelenést. Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható. Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást. A RAL színskálán szereplő színek bármelyikére, színre szinterezzük Önnek.