REDŐNYÖK

MIÉRT AJÁNLJUK?

HANG ÉS HŐSZIGETELÉS

Hatékony hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően kellemes hőmérsékletű, zajmentes környezetet biztosítanak, így Ön nyugodtabban aludhat éjszaka és kipihenheti magát.

BIZTONSÁGÉRZET

Bár a redőny nem biztonságtechnikai termék, megléte jelentősen csökkentheti a nem kívánt látogatók érkezésének esélyét. Ön és gyermekei is nyugalommal pihenhetnek, vagy élvezhetik az aktív játékot leeresztett alumínium redőnyeik által.

UV SUGÁRZÁS ELLENI VÉDELEM

Megvédik nyílászáróit, bútorait berendezéseit a napsugarak káros UV sugárzásától, valamint az időjárás viszontagságaitól. Házának, lakásának ablakai megóvására a legjobb és leggazdaságosabb mód az alumínium redőnyök felszerelése.

BETEKINTÉS ELLENI VÉDELEM

Nem engedik be a kíváncsiskodó tekinteteket, privát szférájába. Ön dönti el mikor enged betekintést. Akár gondtalanul és zavartalanul élvezheti otthona minden előnyét, azon a helyen ahol igazán önmaga lehet.

KOMBI / ROVARHÁLÓS KIVITEL

Különösen nyáron okoznak kellemetlenséget az otthonába berepülő szúnyogok, legyek és egyéb rovarok. Tartsa távol őket a redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyoghálóval, vagy nagyobb felületeknél az elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével.

MINŐSÉG ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Alumínium redőnyt nem pár évre, hanem évtizedekre választ az ember, ezért a minőség és a hosszan tartó biztonságos működtetés elengedhetetlen szempontok. Nem érdemes erről lemondani, mert ismerjük a mondást, kétszer fizet aki gyorsan fizet!

Nem találta meg a választ?

Csapatunk segíthet Önnek!

REDŐNYÖK

A tudatos árnyékolás és a redőnyfelhasználás fő szempontja, hogy meleg időben a hőt kívül, az üvegfelület előtt „fogjuk meg”, télen pedig bent tartsuk. Így kevesebb hűtési-fűtési energiát használunk: alumínium redőnyökkel 20 százalék energia megspórolható. Ráadásul a hőtartóképessége és a hangszigetelése is sokkal
jobb, mint a műanyag redőnyé.

FIXSCREEN®

Zipzáras szélálló rendszer azaz Fixscreen. A szoba nem szoba természetes fény nélkül. Ezek a kültéri szövet árnyékolók segítségünkre lesznek abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki a napfényből anélkül, hogy ingatlanunkba kárt tenne.A Fixscreen  árnyékoló maximálisan társunk lesz abban, hogy megfelelő fényviszonyok teremtése mellett, hatékonyan tudjunk védekezni a túlmelegedés ellen. A különleges textilnek köszönhetően pedig meg tudjuk őrizni a vizuális kilátását otthonunknak. A szabadalmaztatott vezetőrendszer és a cipzár elve rendkívüli szélállóságot biztosít, akár 130 km/h sebességű széllökések esetén is. Továbbá ez az az egyedüli árnyékoló ahol érvényesül a 3in1-ben funkció is.
WINSCREEN

Winscreen ha az árnyékolásé a főszerep. A termék nem szélálló mert nem  lefutósínben fut ezért, ha olyan termékre van szüksége, ami maximálisan ellen tud állni a szélnek, akkor nézze meg a FixScreen termékünket. Egyik legkedvezőbb árérték arányú árnyékolási megoldás, nagy felületekre  kézi hajtókaros vagy motos működtetésű is lehet. A szerekezet sodronyos megvezetésű, keskeny filigrán tokkal, ennek köszönhetően nem vesz el a kilátásunkból a tokrendszer.


WINSCREEN MINI

Winscreen mini, ha az árnyékolás, a rovar védelem és a designé a főszerep. Olyan nyílászárókra javasolt a felszerelése, amelyek kicsik és adott esetben redőnyt nem érdemes telepíteni, mert a tokja sokat kitakarna. a kilátásból. Designos megjelenésével bármely stílusú házhoz nyugodt szívvel tudjuk ajánlani, keskeny tokjának és a lefutólábaknak köszönhetően pedig teljes értékű árnyékolóként remek árérték arányú termék, amelynek működtetése olyan, mint egy függőleges rolós szúnyoghálóé.
PANOVISTA® és PANOVISTA® MAX
Sarokillesztett Screen árnyékoló

Olyan sarok nyílászárók esetén javasoljuk, amelyek sarok-sarok illesztéssel azaz üveg -üveg találkozásal lettek kialakítva saroksoroló nélkül. Illetve olyan teraszajtóknál is javasoljuk ezt a megoldást, amelyeknél a mozgó szárnyak sarkokon találkoznak szintén, saroksorló nélkül. Keskeny tokjának és falkávába rejtett lefutó lábainak köszönhetően kilátásunkat nem zavarja, az egybefüggő üveg felületet nem töri meg, ugyanakkor teljesen házunk részévé is tudjuk tenni, ha vakolható tokos megoldást kérünk. A működtetés ennél az árnyékolónál motorral javasolt.TOPFIX® és TOPFIX® MAX

A TOPFIX® egy szabadalmaztatott technológia, amelyben a FIXSCREEN megoldási ötvöződnek egy speciális feszítő technológiával. Kiváló megoldás a ferde síkú és vízszintes felületek árnyékolásra. Szélállósága akár a 120 km/h-s szélnek is ellenáll. A screen megakadályozza a túlmelegedést, mivel ezek az árnyékolók erőssége, hogy a beáramló fényt és hőt elnyelik, így épületünk hatékonyan és természetes módon hűthető. Teljesen fényzáró, úgynevezett blackout textilekkel is rendelhető.

A TOPFIX® MAX a „nagytestvére” a TOPFIXNEK. Az árnyékoló plusz tulajdonsága, hogy akár 30m2 feletti felületeket is tudunk árnyékolni akár vízszintes felületeken is.