Markilux


Élvezze a nyarat egy stílusteremtő Markilux napellenző árnyékában! A modern árnyékoló rendszerek piacvezetője – tradíciónális árnyékolástechnikai tudás és tapasztalat – praktikus és kreatív árnyékoló termékek

Dizájn elemek

A markilux árnyékoló termékei időtállóak. Újszerű és hagyományos elemek egyesülnek a tökéletes termékekben, az ön otthona számára. Neves tervezők felelnek a technikai részletekért és a szövetek sokszínűségéért.

Innováció
A markilux árnyékoló termékei nem véletlenül egyedülállóak. Minden egyes termékünkben található valamilyen újítás, mely egy egyszerű igényből született. A jövő kérdéseit kutatjuk, miközben mai technikai tudásunkkal válaszokat adunk rájuk!

Dinamika
A markilux dinamikusan fejlődik. A jövőre tervezünk, hiszen vásárlóink is hosszú ideig szeretnék élvezni árnyékolóinkat. Új fejlesztéseinket korábbi szerkezeteinkbe is beépítjük, ennek köszönhetően termékeink még időtállóbbak.

Funkcionalitás
A Markilux árnyékoló termékek az örökkévalóságnak készülnek. Minden esetben kiváló alapanyagokkal dolgozunk, így árnyékolóink problémamentesen működnek, sok éven keresztül.

Biztonság
Egyedülálló minőség egy nagy múltú cégtől: független szervezetek vizsgálják be és dokumentálják munkánkat, valamint termékeinket. Az utolérhetetlen gyártási minőség, a textilek szövése és a napellenzők készítése egy cégen belül, garantálja a kiváló termékeket.

Szervíz
A Markilux árnyékoló termékek felszerelését elkötelezetten végezzük. Nemcsak az értékesítésben, de a beépítésben is jól képzettnek mondhatjuk magunkat. Cégünk folyamatos képzéseken vesz részt, melyet a Markilux biztosít a számukra, ahol megismerhetjük a termékek beépítésének technológiáját.

.

Tekintse meg a referenciáinkat vagy kérjen bővebb tájékoztatást!