PERGOKLÍMA R600

Teljes napvédelem

A zárt lamellák teljes UV védelmet nyújtanak a nap- sugarak ellen és visszaverik a káros sugárzást.

Klimatikus hatás

Az elforgatott lamellák védenek a napsugaraktól, miközben szabad levegő- áramlást biztosítanak

Eső és honvédelem

A zárt lamellák védenek az esőtől. A lamella profilok az eső elvezetéséről is gondos- kodnak.

KÉNYELEMRE TERVEZVE

Az R600 PERGOKLIMA textil-mentes megoldással biztosít innovatív és modern megjelenésű térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. Az önhordó masszív pergola szerkezet rejtett vízelvezetésről gondoskodik, emellett opcionális fűtési és világítási lehetőségekre előkészített profilokkal bír.

A tetőszerkezet, mozgatható alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgathatóak. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, és így természetes légkondicionálással hűti a fedett területet. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik.

R600

A legnépszerűbb és legkiforróttabb konstrukció

Az R600 PERGOKLIMA a legrégebben gyártott kiforrott típus, amely textilmentes megoldással biztosít innovatív és modern megjelenésű térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. Az önhordó masszív pergola szerkezet rejtett vízelvezetésről gondoskodik, emellett opcionális lamella fűtési és világítási lehetőségekre előkészített profilokkal és lamellákkal bír. A tetőszerkezet, mozgatható alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgathatóak. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik.

Az R600 PERGOKLIMA egyetlen összefüggő szerkezete által lefedhető legnagyobb felület 450 x 800 cm. Hosszanti oldalán 450 cm-es szélesség esetén 520 cm-től, 420 cm szélességnél 620 cm-től + 1 láb szükséges a szerkezet merevítéséhez oldalan- ként. Az esővíz elvezetésére szolgáló láb szabadon kiválasztható.

SZABADON ÁLLÓ

Elegáns, szemet gyönyörködtető modern forma, amely épülettől függetlenűl szabadon kihelyezhető. Változtassa kertjének bármely részét hűs árnyékos kis terasszá.A “szabadság” Önnek is jár! A szabadon álló kivitel lehetővé teszi, hogy akár medencék mellett is biztosítsuk a hűs árnyékos helyet.

LÁBAK NÉLKÜL

Tetőáttörések zárására, áthídalására alkalmas. Például modern minimalista stílusú épületekre vagy egyedi tartószerkezetre telepíthető. Ez lehetőséget ad arra, hogy bioklimatikus pergolává alakítsuk ezeket a nyílt tereket tartólábak alkalmazása nélkül.

FALRÓL INDULÓ

Közkedvelt installáció, amely az épület megnöveléseként is értelmezhető, különösen akkor, ha szélbiztos oldalfedés is alkalmazásra kerül. A modulok sorolásával kiterjedt felületek árnyékolhatók, melyekről a lamellák vagy a tartólábak az esővizet könnyedén elvezetik.

R600
R600
R600
R600
R600
R600

INFRAFŰTÉS

SPOTLÁMPA

ESŐÉRZÉKELŐ

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Amennyiben szimpatikus a termék és már csak kivitelezőre van szükséged, kattints a kapcsolat gombra!