Válassza Ön is a kompromisszumok nélküli minőséget! Pergolával Ön is csodás pihenőhellyé alakíthatja teraszát vagy kertjét!

EGYEDIVÉ TESSZÜK ÁRNYÉKOLÓJÁT

Az általunk forgalmazott termékek új megvilágításba helyezik a télikert és pergola fogalmát. Képzelje el, amint a pergolája egy gombnyomásra alkalmazkodik az évszakokra jellemző időjáráshoz. A télikert zord, barátságtalan idő esetén is teljes védelmet biztosít, ha pedig kivirul a természet, az oldalfedések mozgatásával szabadon élvezheti a friss levegő és napfény előnyeit a pergolája alatt. A pergola családi házak esztétikai és funkcionális kiegészítésétől kezdve egészen a nagyméretű vendéglők exkluzív térfedéséig, kiváló megoldást jelent. A kényelem tovább fokozható beépített világító, illetve fűtötestek használatával.

TELJES NAPVÉDELEM

A zárt lamellák teljes UV védelmet nyújtanak a nap- sugarak ellen és visszaverik a káros sugárzást.

KLIMATIKUS HATÁS

Az elforgatott lamellák védenek a napsugaraktól, miközben szabad levegő- áramlást biztosítanak.

ESŐ ÉS HÓVÉDELEM

A zárt lamellák védenek az esőtől. A lamella profilok az eső elvezetéséről is gondos- kodnak.

PERGOKLÍMA

MINDEN KÜLTÉRI KÖRNYEZETHEZ

Folyamatos fejlesztéssel bíztosítjuk, hogy árnyékolóinkba az új anyagok és technológiák által lehetővé váló legjobb műszaki megoldások kerüljenek beépítésre. A minőség számunkra elsődleges fontosságú, ezért jelentős erőforrásokat fordítunk a gyártást követő minőségellenőrzésre és tesztelésre. A magas színvonalat megfelelő garanciákkal támasztjuk alá.

Kívánságra olyan kiegészítő funkciókat is biztosítani tudunk, melyek vitathatatlan gazdasági haszna mellett, otthona/irodája esztétikus megjelenését, kényelmét és energiahatékonyságát is támogatják.

R600 PERGOKLÍMA

Az R600 PERGOKLIMA textil-mentes megoldással biztosít innovatív és modern megjelenésű térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. Az önhordó masszív pergola szerkezet rejtett vízelvezetésről gondoskodik, emellett opcionális fűtési és világítási lehetőségekre előkészített profilokkal bír.

MÉRETHATÁROK

200 cm – 450 cm szélességig
200 cm – 800 cm kinyúlásig

FUNKCIÓ

A tetőszerkezet, mozgatható alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgathatóak. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, és így természetes légkondicionálással hűti a fedett területet.

R127 PERGOSTYLE

A bordásszíjjal hajtott rendszer csendes működést biztosít, zavartalan pihenést kínálva. A tetőszerkezet erős PVC anyagból készül, mely kiváló védelmet nyújt a nap, az eső és a szél okozta hatásokkal szemben.

MÉRETHATÁROK

200 cm – 1200 cm szélességig
200 cm – 600 cm kinyúlásig

LEHETŐSÉG

Lehetőség van olyan aszimmetrikus alakzatok kialakítására, amelyek oldalirányú elemei könnyen alkalmazkodnak az egyedi igényekhez.