ZSALUZIA

A zsaluziák a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak.

Miért érné be kevesebbel?

  • Napjaink trendjeit követő árnyékoló megoldása, a zsaluzia. Prémium kategóriás árnyékoló, amely nem okoz csalódást! A lamellák dőlésszögének forgatásával szabályozhatjuk a beáramló fényt.  • Ha a lamellákat zárt állapotba forgatjuk, akkor a nyílászáró és a zsaluzia között a levegő áramlása minimálisra csökken, ami jobb szigetelést biztosít, ezzel így pénzt takaríthat meg.

  • Amennyiben nagy felületű nyílászárók árnyékolását tervezi, akkor válassza a zsaluziát, melyek különleges megjelenést kölcsönöznek, irodák és ipari épületek, minimál és modern épületek vagy családi házak számára.

  • A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. A zsaluzia, mint külső árnyékoló hatékonyan visszaveri a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

TÍPUSOK

A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet “C”, “S”, vagy “Z”.

C80-RL zsaluzia

80 mm széles, éle visszaperemezett, így nagyon erős profi lt képez. Színük VSR színskála alapján választható.

zsaluzia-5-2
zsaluzia-10

Z90-RL zsaluzia

90 mm széles, visszaperemezett, így nagyon erős profi lt képez. Színük VSR színskála alapján választható.

S90-RL zsaluzia

90 mm széles, visszaperemezett, így nagyon erős profilt képez. Színük VSR színskála alapján választható.

S lamella
f lamella zsaluzia

F80-RL zsaluzia

80 mm széles, enyhén ívelt rugalmas alumíniumból készülnek, színük VSR színskála alapján választható.

Vezérlés

Kényelemre, biztonságra és okos megoldásokra törekszik? Döntsön a motoros árnyékolók mellett!

rojaflex logó

Épület automatizálás egyszerűen

A zsaluzia kültéri árnyékoló, ezért a motorizálása bizonyos esetekben nélkülözhetetlen. A beáramló fény a motorizált zsaluzia lamelláinak aprólékos mozgatásával könnyedén szabályozható távvezérléssel, automatizált otthon esetében pedig akár mobiltelefonról vagy táblagépről is.